Parfumeflasker lige så smukke som planter

Mange dejlige parfumeflasker er inspireret af planter.Det meste af parfumen kommer jo fra planter, blomster og frugter.

Karl Lagerfeld lancerede også en parfume, der ligner appelsinskal, da hun stadig serverede Chloe.Denne slags parfume er en typisk appelsinblomstmelodi.Det giver folk en appelsinsmag og en sommerfølelse indefra og udefra.

Perfume bottles

Samtidig lancerede man også en anden parfume til kvinder, og designet af flaskekroppen var inspireret af planter, og parfumeflaskehætten blev lavet om til blomster.Denne blomst skal ligne aftenjasmin, som også er duftens højdepunkt.

Perfume-bottles-9

Schiaparelli har lanceret en efeubladlignende parfume kaldet Succ s Fou, hvilket betyder succes.

Formen af ​​efeu bruges også, fordi dens blomstersprog har betydningen af ​​loyalitet.Kombinationen af ​​navn og form er at velsigne kærligheden, "det er gjort"!

Åh, hvis du sender dette på Valentinsdag, vil hele niveauet blive hævet...

Perfume-bottles-10

Rosen nedenfor, den er også interessant.Det er ikke kun en parfumeflaske, men også en broche!Læg det ikke på det kemiske tøj, du kan til enhver tid sende duft ud.Det er en gående aromaterapimaskine~

Perfume-bottles-10

Når vi taler om disse plante-inspirerede parfumeflasker, kan du ikke lade være med at nævne en person: Ren e Lalique.

Han er en fransk glasdesigner, dybt påvirket af art nouveau-tendensen, og hans værker hylder ofte naturalismen.Parfumeflasken under liljekonvalen er Laliques klassiske værk.

Perfume-bottles-8

Lalique har skabt sit eget varemærke, som producerer både glasparfumeflasker til masserne og flasker til store brands.Den eukalyptusformede parfumeflaske i nederste højre hjørne er produceret af Lalique for Boucheron.

未标题-3


Indlægstid: 27-jan-2022